Verbinding, Verdieping en Samenwerking

Ontmoeting

Op een stralende dag, 24 juni 2023, verzamelde een groep geïnteresseerde medeburgers zich bij onze prachtige moskee. Met open hart en geest waren ze gekomen om meer te weten te komen over onze gemeenschap en onze tradities. Vol verwachting begonnen we aan de beloofde rondleiding, waarin we onze bezoekers een uniek inkijkje gaven in onze moskee.

Terwijl we de gebedsruimte inliepen klonken er gesprekken en vragen die nieuwsgierigheid en interesse onthulden. Elk detail, van de sierlijke kalligrafie tot de betekenisvolle gebedsruimtes, werd met bewondering ontvangen. Maar het waren niet alleen de fysieke aspecten die indruk maakten; het was de geest van de rust en vreedzame die in de lucht hing.

Na de rondleiding verzamelden we ons in een gastvrije ruimte, waar de geur van verse muntthee en de zoete smaak van gebakjes de lucht vulden. Terwijl we genoten van deze heerlijke traktaties, begonnen we aan een openhartige discussie. Mensen deelden hun gedachten, vragen en zorgen zonder terughoudendheid. Het werd een moment van echte verbinding, waarin begrip en respect de boventoon voerden.

Dankzij de nieuwsgierigheid en openheid van onze gasten bloeide er een waardevolle dialoog op. Vragen werden beantwoord, misverstanden werden opgehelderd. Ons doel was en blijft de brug te onderhouden tussen onze moskee en de bredere samenleving in Gouda.

Aan het einde van deze bijzondere ontmoeting willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan alle aanwezigen. Jullie interesse, bereidheid tot dialoog en nieuwsgierigheid hebben ons diep geraakt. Samen hebben we een moment van wederzijds begrip en acceptatie gecreëerd, en we hopen dat deze ontmoeting slechts het begin is van een duurzame relatie gebaseerd op respect en samenwerking.

Blijf op de hoogte van onze toekomstige activiteiten en evenementen. We nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan onze moskeegemeenschap en samen met ons te bouwen aan een vreedzame en harmonieuze samenleving.

© Copyright -Vereniging Moskee EL FATH GOUDA